Watersport

Delen

De bekende sporten zoals hockey, basketbal, boxen, tennis en voetbal zijn uiteraard ook op Curaçao populair en worden veel beoefend. Watersport is dan toch iets wat we in Nederland niet tot nauwelijks gewend zijn en waarvoor je op het eiland alle benodigdheden hebt; wind, helder water en zon! Je kunt op het eiland duiken, snorkelen, op een jetski varen, wakeboarden, water-skieën, met een boot varen, een rit op een bananaboat maken, windsurfen en kitesurfen.

Het mooie weer en de blauwe heldere, warme zee maakt het ideaal om deel te nemen aan een watersport. Door een sport te beoefenen heb je gegarandeerd een leuke dag en het is een plezierige afwisseling van het dagelijkse strandleven.

Bij het Spaanse Water liggen honderden zeilboten en zijn de vele baaien, zoals de Piscadera baai, een ideale plek om watersport te beoefenen.  De meest bekende watersport locaties zijn bij Cabana beach en Papagayo beach; deze zijn ook 7 dagen in de week open. Je kunt op Curaçao genieten van het mooie onderwater leven door te duiken of snorkelen; wil je wat meer actie dan is kitesurfen een echte aanrader.